Executeur Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel executeur in Utrecht?
Dan helpt Mooi Nalaten u graag verder!

Een executeur is iemand die op verzoek van de overledene zorgt voor de afwikkeling van zijn nalatenschap. Een taak van de executeur is het in kaart brengen van de goederen en bezittingen én het betalen van de schulden.
Gedurende het beheer van de executeur kunnen de erfgenamen niet zonder zijn medewerking beschikken over de goederen van de nalatenschap. De executeur heeft de regie over de nalatenschap.

Er zijn drie soorten executeurs met ieder zijn eigen bevoegdheden. Deze worden aangeduid met sterren:

  1. Begrafenis executeur
  2. Beheersexecuteur
  3. Executeur afwikkelingsbewindvoerder

De meest voorkomende is de beheersexecuteur. Een beheersexecuteur en een executeur afwikkelingsbewindvoerder zijn verantwoordelijk voor het beheren van de goederen van de nalatenschap en het voldoen van de schulden. De executeur afwikkelingsbewindvoerder is daarnaast ook beschikkingsbevoegd. 

Een executeur heeft een zware taak en er kunnen allerlei complicerende factoren spelen waardoor hij juridische- en fiscale kennis nodig heeft. Daarnaast heeft de executeur de regie over de erfenis zodat het verstandig is dat hij de nodige afstand bewaart. Mooi Nalaten heeft veel ervaring als executeur en wordt regelmatig gevraagd om als executeur op te treden. Bovendien bent u verzekerd van waarneming bij ziekte of onvoorziene omstandigheden.

Wij zijn u graag van dienst.

Bent u op zoek naar een executeur in de omgeving van Utrecht, neem dan contact op met Mooi Nalaten voor het maken van een eerste afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een eerste kennismakingsgesprek.

Mooi Nalaten is aangesloten bij de Nederlandse Organisatie van Executeurs (NOVEX) en Register Estate Planners (REP).  Zo bent u verzekerd van up to date kennis en een expert op het gebied van executele. Mooi Nalaten als executeur

Klanten waarderen mij

 “Door een professionele executeur in te schakelen liepen de conflicten niet hoog op en kon de nalatenschap zonder problemen afgewikkeld worden. Dat geeft rust in een moeilijke periode.”

Wat is belangrijk?

Meer weten?

Wilt u weten wat Mooi Nalaten voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op. Ik ben te bereiken via 06-36305919 of [email protected]

Scroll naar boven