Nalatenschapsplanning (estate planning)

Nalatenschapsplanning (estate planning)

Nalatenschapsplanning is de Nederlandse benaming voor Estate planning en betekent het gestructureerd overgaan van (familie) vermogen naar de volgende generatie. Het is gericht op maatregelen die kunnen worden genomen om de toekomstige nalatenschap zo klein mogelijk te maken en daarmee de totaal verschuldigde erfbelasting te minimaliseren zonder de wens van de overledene uit het oog te verliezen.

Nalatenschapsplanning is voor iedereen die iets na te laten heeft. Indien u een groot vermogen heeft of indien u een eigen bedrijf heeft, zijn de belangen en de besparingen groter. Maar ook bij een eigen woning of een spaarpotje, kunt u met nalatenschapsplanning veel bereiken. 

Mooi Nalaten helpt u met plannen. Samen met u kijken wij naar zaken als een levenstestament,  huwelijksvoorwaardenschenkingentestament en verzekeringen.  

Het advies wordt vastgelegd in een nalatenschapsplan. Een nalatenschapsplan (Estate plan) van Mooi Nalaten is op uw situatie gemaakt en geeft een weergave van uw persoonlijke situatie, uw wensen, de fiscale voordelen die u kunt behalen en een advies omtrent de uitvoering van uw wensen. Het plan van Mooi Nalaten is maatwerk en helpt u bij moeilijke vraagstukken rondom overlijden zodat u volledige grip houdt op uw zaken. 

Wilt u gebruik maken van de expertise van Mooi Nalaten en een nalatenschapsplan laten opstellen, maak dan nu een afspraak. Wij informeren en adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Kijk ook deze spot op u tube van Register Estate Planners over wat estate planning is: https://www.youtube.com/watch?v=MJUYNqpAylg 

Klanten waarderen mij

Mooi Nalaten heeft voor ons al het voorwerk gedaan voor onze testamenten, levenstestamenten en huwelijksvoorwaarden . Het was een verademing hoe zij al onze wensen op een rijtje heeft gezet. In een uitgebreid en duidelijk rapport met juridisch- en fiscaal advies . Zo kwamen wij goed voorbereid bij de notaris en waren de documenten snel klaar

Wat is belangrijk?

Meer weten?

Wilt u weten wat Mooi Nalaten voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op. Ik ben te bereiken via 06-36305919 of [email protected]

Scroll naar boven