Over ons

Over ons

Mijn naam is Linda de Kleuver. In 2017 heb ik Mooi Nalaten opgericht omdat ik zag dat een Mooi Nalaten begint bij leven. Wie zijn nalatenschap bij leven goed voorbereid, zorgt voor een fijne en juiste afwikkeling van zijn nalatenschap na de dood.

Helaas zien wij regelmatig in de media hoe het mis kan gaan bij de afwikkeling van een nalatenschap. Denk aan een complexe familieverhoudingen, groot vermogen (buitenland), problemen van de executeur, foutieve aangifte (erf)belasting waardoor teveel belasting wordt betaald. Uit recent onderzoek blijkt dat het aantal nalatenschappen dat voor de rechter komt dramatisch is gestegen en blijft stijgen. Dat vind ik verdrietig en onnodig. Veel problemen zijn te voorkomen door tijdens leven al de nalatenschap te plannen en te zorgen voor een goede begeleiding bij de afwikkeling van de nalatenschap.

In 1998 ben ik afgestudeerd in notarieel recht aan de Universiteit Nijmegen. Ik heb veel ervaring opgedaan als kandidaat-notaris en als vaste waarnemer van de notaris op diverse notariskantoren. Vervolgens heb ik jaren gewerkt als manager van een afdeling die zich bezighield met de afwikkeling van nalatenschappen.

Ik ben gecertificeerd estate planner (REP) en ik ben gespecialiseerd in het familierecht en het erfrecht. Ik heb veel ervaring met complexe zaken waardoor ik met enige regelmaat door notariskantoren wordt gevraagd om behulpzaam te zijn bij de afwikkeling van een nalatenschap. Daarnaast treed ik regelmatig op als executeur of als levensexecuteur.

Om mijn kennis te bij te houden en te vergroten ben ik aangesloten bij Register Estate Planners (REP) en Nederlandse Organisatie voor Executeurs (NOVEX).

Als estate planner is het mijn doel om de problemen voor de nabestaanden zo klein mogelijk te maken. Dat doe ik bij leven door in een persoonlijk en op maat gemaakt plan (het nalatenschapsplan) vast te leggen hoe (familie)vermogen gestructureerd en financieel verstandig kan overgaan naar de volgende generatie en na leven door hulp te bieden bij de afwikkeling van een nalatenschap.

Ervaringen van anderen:

Meer weten?

Wilt u weten wat Mooi Nalaten voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op.

Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend.
Ik ben te bereiken via 06-36305919 of [email protected]

Scroll naar boven