Levenstestament

Levenstestament

Heeft u er wel eens over nagedacht wie namens u beslissingen mag nemen als u door ziekte of een ongeval dat zelf niet meer kunt? Wie moet dan uw financiën beheren? Wie neemt de medische beslissingen? Wie moet uw onderneming besturen? 

Bij een levenstestament wordt vaak gedacht aan ouderen met dementie. Maar ook een ernstig ongeluk of een andere ziekte kan ervoor zorgen dat u niet meer duidelijk kunt maken wat u wilt. Een levenstestament stelt u in staat om de regie in eigen hand te houden als de omstandigheden u beperken. Een levenstestament kan voor uw dierbaren een houvast bieden in moeilijke tijden. 

Indien u een ondernemer bent kan een levenstestament ervoor zorgen dat uw onderneming niet stuurloos wordt indien u bijvoorbeeld langdurig uitvalt met alle gevolgen van dien.

U neemt zelf de regie! 

In een levenstestament benoemt u een levensexecuteur die uw belangen kan behartigen als het u niet meer lukt. Het maken van een levenstestament is heel persoonlijk en niet eenvoudig. Naast het zakelijke aspect moet u ook nadenken over een situatie dat u het niet meer zelfstandig kunt. Bij de benoeming van een levensexecuteur is “vertrouwen” belangrijk. Wij van Mooi Nalaten leggen het u precies uit en nemen alle aspecten met u door op een door u gewenst moment in een voor u prettige omgeving.

Heeft u niemand in uw omgeving die als levensexecuteur kan optreden, dan kan Mooi Nalaten ook als levensexecuteur worden benoemd. Wij zijn ervaren en professioneel zodat u verzekerd bent dat het goed en zonder persoonlijke belangen verloopt. Wilt u meer weten over de benoeming van Mooi Nalaten tot levensexecuteur? Kijk dan ook bij : Mooi Nalaten als levensexecuteur.

Wij kunnen u ook helpen met de stap naar de notaris. Samen zorgen we ervoor dat de notaris ook echt het levenstestament maakt dat u nodig heeft.

Wilt u gebruik maken van de expertise van Mooi Nalaten of wilt u Mooi Nalaten als levensexecuteur benoemen, maak dan nu vrijblijvend een afspraak. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Klanten waarderen mij

De samenwerking met Mooi Nalaten was bijzonder prettig. Mooi Nalaten heeft mij geholpen met nalatenschapsplanning en (levens)executele vraagstukken. Het is een grote en soms confronterende inspanning, maar nadenken over deze zaken hebben mij rust en wijsheid gegeven

Meer weten?

Wilt u weten wat Mooi Nalaten voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op.

Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend.
Ik ben te bereiken via 06-36305919 of [email protected]

Scroll naar boven